2014. július 25.

Rainbow Rocks felzárkóztató

Bár az utóbbi időben a Blu-ray megjelenésen kívül is érkeztek új hírek a filmről, egy kissé elhanyagoltam. Ezek közül a legfontosabb, hogy a film szeptember 27.-én kerül a mozikba. Mivel minden egyéb információ tartalmaz kisebb spoilereket, csak azok lapozzanak tovább, akik erre nem érzékenyek.

A történetbe inkább bevezető hírek közül a legrégebbi a film részletes szinopszisa:

A Vágtaszeg gimi megrendez egy zenei bemutatót, és Szivárványvágta, Almásderes, Cukorfalat, Páratlan és Rebegőcske is fellépnek új bandájukkal, melynek neve, "The Rainbooms". De amikor egy új lánybanda, a "The Dazzelngs" érkezik az iskolába, mindenkit meggyúznek, hogy a barátságos bemutatót változtassák át egy bandák csatája típusú összecsapássá. Ahogy nő a feszültség a fellépő csapatok között, a jó útra tért Alkonyszikra rájön, hogy az új lánycsapat talán nem közönséges lányokból áll és valami sokkal sötétebb dolog készül a háttérben, mint eldönteni, ki a Vágtaszeg gimi legjobb bandája. A "The Rainbooms" vissza hívják Hajnal hercegnőt, hogy segítsen bemutatni egy zenei ellenbűbájt, hogy megnyerhessék az összecsapást, amin az egész iskola sorsa múlik.

Végül a mai napon a Yahoo lehozott két rövid filmrészletet, amit azóta elérhetetlenné tettek, de pár szemfülesebb társunk élt a lehetőseggel, így a jóvoltukból nem kell megvárnunk, míg újra közzéteszik.



Az első közzététel óta a Hasbro is lehozta a maga verzióját, így kicseréltem a videókat jobb minőségűre.