2014. július 14.

Hírek 07.14

A havi első nagyobb hírcsokor a már megszokottak szerint tartalmaz betekintőt a hivatalos képregénysorozat eljövendő számaiba plusz néhány egyéb friss és kevésbé friss érdekesség a fandomból és azon túlról.


Képregénysorozat, 21. szám

Már csak két nap, és itt a nagyobbik képregénysorozat következő száma. Ebből kifolyólag megérkeztek az első betekintést kínáló oldalak.




Friends Forever, 7. szám


Akik pedig nem elégszenek meg ennyivel, mert hát miért is tennék, azok melegíthetik a bankkártyájukat a július 23.-án érkező Friends Forever számra.



Rainbow Rocks Blu-ray-en
Persze nem szólhat minden az olvasnivalóról, az Amazon online áruházban nemrég feltűnt a még le sem vetített következő Equestria Girls mozi DVD és Blu-ray kiadása. Eszerint a megvásárolható kiadás október 28.-ától lesz elérhető


Szivárványos űrrobot
Akik már látták az új Transformers filmet, azok biztosan elcsípték az alábbi kis jelenetet. Nekem még nem volt szerencsém a filmhez, csak ezt az e néhány képkockát láttam, így nem tudom, hogy hízelgő vagy inkább bosszantó dologról van-e szó.


Rupert Grint is brony

Bizony, gyermekkorunk legkevésbé kedvelt Harry Potter hősét nem rég lekapták, miközben brony pólóban flangált. Az eredetileg keringő kétséges hitelességű képekről azóta kiderült, valódiak. Még egy strigula. Azt hiszem, lassan össze kellene számolni, ténylegesen hány híresség is állt be a ménesbe.


Rainbow Dash játék teaser

Igazság szerint, fogalmam sincs, mi is ez. Az biztos, hogy egy játék, hogy már régóta, több mint egy éve készül, és hogy még mindig nagyon korai fázisban van.


MegaMare X

Ezt már a beszédes neve miatt sokkal egyszerűbb beazonosítani, és a megjelenése is közelebb áll, vagy legalábbis nagyobb nyilvánosság mellett zajlik a munka, ugyanis lesz belőle egy kis bemutató az idei Everfree Northwesten. Addig is a frissebb hírekért érdemes a fejlesztői blogot böngészni.