2017. november 18.

Szavazás zárás - Melyik volt a kedvenc dalod a filmből?



Standard kérdésnek is lehetne nevezni az előző szavazást. Valószínűleg a legtöbb embernek az első dolgok közt szerepelt megvitatni, melyik dal volt a személyes favoritja. Lássuk hát, kinek mi nyerte el a tetszését.




Atya...úr...isten...! Hazudnék, ha azt mondanám, nem lepődtem meg az eredményen. Volt egy halovány sejtésem, melyik dal kapaszkodik fel a dobogó legfelső fokára, de álmomban sem képzeltem volna ilyen fölényes győzelmet. Tempest Shadow óriási népszerűségnek örvend az új szereplők közt. Talán ennek az egyik oka az általa énekelt dal. Csak így tovább, Tempest!

/)*(\

Addig is érkezik a következő megválaszolandó talán. Az elmúlt évadokban a Hatosfogat olyan sebességgel térítette meg a züllöttebbnél züllöttebb rosszfiúkat, hogy a spanyol inkvizíció is megirigyelte volna. Flim, Flam, Starlight, Juniper Montage, de még Filthy Rich is sorra lábaltak ki a gonoszság verméből, vagy legalábbis már nem lehetett rájuk húzni a megátalkodott gazfickó köntösét. Ideje hát szemügyre venni a megmaradt haramiákat. Természetesen a listából kivettük a szezonális, még meg nem térített főgonoszokat, hiszen ők egy teljesen más szintet képviselnek. Ezen kívül a listában nem szerepel az erdő Timberwolf hordája, mert bár negatív karakterek, antagonistaként még egy epizódban sem szólt kifejezetten az ellenük folyó harcról. Ti kit látnátok szívesen a barátság zászlaja alatt küzdeni?