2014. november 24.

Hírek 11.24.

Ez a hónap sem telhet rövidhírek és apró érdekességek nélkül. A szokásos témák mellett újabb hírességek kürtölik világgá pasztell póni hódolatukat és Rainbow Dash visszatért a sztratoszférából.


Mondd, te kit választanál!
Úgy látszik, a múlt hónapban beharangozott film elkészítéséhez elég nagy lelkesedéssel vágott neki a stáb. A forgatókönyvíró Joe Ballarini a hónap elején tett közzé (majd távolított el) egy kérdést fandomunknak a twitteren, milyen mellékszereplőket látnánk szívesen a moziban. Talán a stúdió még nem akarja elindítani a hype vonatot, mindenesetre jó előjel, hogy távoli terv helyett valóban dolgoznak valamin.


Friends Forever, 12. szám

Megérkeztek iTunes-ra a képregénysorozat oldalágának december 3.-án érkező következő számának előzetesei. Aki esetleg nem emlékezne, mi vár rá:

Pinkie méltó ellenfelére akadt... az íncsiklandó, ellenállhatatlan falatok, a "PheNOMNOMenon"-ok képében. Mivel képtelen lemondani az ízletes finomságokról, barátja, Twilight segítségére szorul. Vajon Twilight képes lesz segíteni barátján vagy ő is az édes szája áldozatául esik?



Képregénysorozat, 28. szám
A probléma gyökere, 2. rész! Twilight és barátai útra kelnek az Elvadult Rengeteg szívébe, hogy kiderítsék, miért menekülnek el onnan lakói. Bármit is találjanak, az csak bajt jelenthet Pónifalva számára.

Várható megjelenés: 2015 február 25.


Friends Forever, 14. szám
Amikor egy "fillydelphiai" sárkány-probléma kezd kicsúszni Luna patájából, az éj hercegnője Spike segítségét kéri egy békés megoldás kidolgozásához. Sok a gyanúsított, de nincsenek egyszerű válaszok. Hőseinknek túl kell jutniuk személyes problémáikon, hogy megtalálhassák a valódi tettest.


Canterlot High Holliday Special

A karácsonyi különszám is megkapta a kedvcsináló oldalait a Comic Book Resourcestól.

Sunset Shimmernek még mindig időre van szüksége, hogy összeszokjon barátaival. Amikor rosszindulatú pletykák kezdenek terjedni, minden jel arra utal, tőle származnak. Sikerül-e tisztáznia nevét és rátalálnia az ünnepek igazi mélységére?



Olcsó képregények?
A Humble Bundle holnaputáni akciójára figyelmeztető levél végén ezúttal egy érdekes kép is akadt, ami azt sejteti, hamarosan nagyon kedvező áron juthatunk hozzá a pónis képregénysorozatok egyik-másik számához. Aki nem ismerné, az egy eredetileg videojátékok árusítására indult oldal, ami a vásárlások után befolyó összegek egy részét különböző alapítványoknak, például a vöröskeresztnek juttatja el. A kevésbé adakozó hajlamúakat pedig rendszeresen jelentkező nagyon kedvező akciókkal próbálja odacsábítani.


Alyssa Rainbow Dash Milano

Azt hiszem, már kezdjük megszokni, hogy időről időre a hírességek is nyilvánosan felvállalják, péntek délelőttönként a tévére tapad a szemük és az akkor szokásos műsorok helyett a színes minilovakkal múlatják az időt. Úgy látszik, Alyssa Milano twitteren közzétett halloweeni jelmeze is jelzi, ő is tagja a ménesnek. A színésznő egyéb szerepei mellett leginkább a korábban hazánkban is igen népszerű Bűbályos Boszorkákból lehet ismerős.


The Trotting Dead
Ha pedig sorozatszínészek, Michael Rooker, a The Walking Dead zombigyilkos redneckje szerint is megférnek egymás mellett a pónik és a keménység. Láthatóan jó ízléssel válogatja ki a megfelelő kiegészítőket öltözékéhez.


Dashie hazatért


Három hónapja, hogy hírt adtunk egy apa-lánya közös tudományos projektról, melynek során egy különböző érzékelőkkel felszerelt ballont küldenek 25 ezer méteres magasságba egy igazán különleges utassal a fedélzetén, Rainbow Dash-sel. Nos, örömömre szolgál bejelenteni, hogy a kísérlet sikeres volt, és két hónap után egy farmer rátalált Dashiere így hazatérhetett. A hírről a Newschannel 3 számolt be.