2014. augusztus 12.

Hírek 08.12.

A szokásos képregény-előzetesek mellett ma is sikerült néhány érdekesebb hírt is összeszedni. Ráadásul pár nagyon ígéretes animációs projektről. Keresztbe az ujjakat és szorítsunk, hogy elkészüljenek!


The Hub reklámok


A hétvégén ért véget My Little Pony Mega Mare-a-thon, ami a nevéből adódóan gondolom egyértelmű, melyik műsor maratoni vetítését jelenti. Az érdekes nem is ez, hanem inkább a lezárása, ami a harmadik generáció néhány filmjét jelentette, és ezek reklámblokkjaiba került egy-egy érdekes rövidfilm, amiben Pinkie házi videóként mutatja be az említett generáció jeleneteit.


Journey of the Spark betekintő


Ha már maraton, újra hírt adott magáról a Journey of the Spark, amely ezúttal egy nem kevesebb, mint 10 perces klipet jelent. Persze a film még nagyon a munka közepén áll, bár van néhány kész és félkész jelenet, a zömét még mindig animatic teszi ki Nem is csoda, az elkészültéig még legalább másfél év. A történetről persze így is elég sok kiderül. Csak élje túl a Hasbro jogi osztályát.


Friends Forever, 8. szám

Megérkeztek az első oldalai a következő Friends Forever képregénynek. Személyes megjegyzésként egy kicsit több kreativitást vártam egy újabb Rarity-Applejack konfliktustól. Pláne azok után, amivel eddig találkoztunk ebben a kis oldalhajtásban. Persze ettől még elsülhet jól, de a lerágott csont alapfelállásnál jobbat is kitalálhattak volna.

A megjelenés egyébként augusztus 20.



Képregénysorozat, 22. szám

A fő sorozat következő számáig viszont addig sem kell várni, már holnap a patáink közé kaparinthatjuk. Ez folytatja a legutóbb félbeszakadt történetet. Ki lehet az igazi ékszertolvaj? És sikerül tisztára mosni Trixi nevét és becsületét?




Xbox Muffins Pic Pack

Új frissítést kapott az Xbox Live Marketplace. Egészen pontosan néhány új profilképről van szó, melyek alanya Derpy. A csomagot erre találjátok.


Jó és kevésbé jó hírek Jantól


A GalaConon Jan is tiszteletét tette, és nem is érkezett üres kézzel. Két animaticot mutatott be. Egyik a Buttons Adventures második része, míg a másik a Pony Rock Anthem zenés videója. Ha már úgy is szóba került ma Hasbro és a hozzáállásuk a rajongói projektekhez, meg kell jegyeznem, hogy az anyagok még a C&D eljárás előttről származnak, és nincs rá garancia, hogy valaha elkészülhetnek.


Persze reményre ad okot, hogy még most is tárgyalnak az ügyről, és talán nekünk is tetsző fordulatot vehetnek a dolgok, de nem érdemes hiú ábrándokba ringatnunk magunkat.