2014. május 31.

Hírek 05.31.

A havi második rövidhír-gyűjteményben a szokásokhoz hűen szó lesz a hivatalos képregényekről, játékokról, nagyon-nagyon sok játékról és néhány egyéb apróságról.


Friends Forever, 8. szám
Megérkezett a Friends Forever sorozat nyolcadik számának tartalma:
Kirándulás Almásderessel és Páratlannal! Mikor a két barát rájön, hogy ugyanoda utaznak, úgy döntenek, együtt indulnak útnak. A semmiségnek tűnő kirándulás rémálommá válik, ahogy az egymást követő csapások megzavarják útjukat. Almás és Páratlan barátsága... vagy ép esze... vajon túléli a kalandot?


Képregénysorozat, 22. szám
Megkaptuk a képregénysorozat augusztusi számának rövid tartalmát is:
Vajon Trixit tőrbe csalták a gyémánt ellopásával, vagy tényleg ú a hunyó? Egy klasszikus detektívregénybe illő történet veszi kezdetét a nyüzsgő metropoliszban!


Brony Musical
Röviden megemlékeznék a még februárban beharangozott musicalről, melynek hamarosan, egész pontosan mához egy hétre elérkezik a premierje.


Titkos projekt

És nem csak ez, de két hét múlva, június 12.-én ez "KP titkos projekje" néven futó valami is a nézők elé tárul. Valami hátborzongató agymenésnek tűnik a videó alapján, szóval minden okunk megvan bizakodni.


My Little Karaoke
A My Little Karaoke megkapta második kiegészítő lemezét, ami újabb 90 számmal bővíti a játékban amúgy sem szűkös listát. Szóval neki lehet kezdeni énekelni. Csak bírjátok torokkal. A lemezt a játék honlapján találjátok.

Ennek és a korábbi letölthető játékoknak a gyűjteménye.


Új Xbox avatar cuccok

Akinek ismerős a Microsoft ketyeréje, az tudja, hogy a felhasználói fiókunkhoz jár egy testreszabható avatár, amivel aztán bizonyos játékokban önmagunkként játszhatunk. A redmondi cég már korábban is árult hozzájuk pónis kiegészítőket, nemrég azonban újabb tartalmakkal bővült a kínálat.


Microsoft Twit

Inkább csak érdekesség, mint komoly dolog, a Microsoft Twitterén feltűnt bejegyzés.


Forza Mozorsport 5

Ha már Microsoft és Xbox, a konzol egyik húzócíme, a Forza Motorsport sorozat, régóta híres az utolsó csavarig testre szabható autóiról. Már a negyedik részben is feltűntek pónis verdák, most azonban a játék honlapján futó "Fókuszban" cikksorozat múltheti számába is bekerült néhány. Ez egyébként a közösség legjobb autódizájnjait mutatja be. Valami van ezekkel a redmondi srácokkal.



Watch_Dogs utalások

Ha már a tripla A kategóriás játékoknál tartunk, úgy tűnik a Ubisoft gárdájánál is dolgozik néhány pónibolond. Legalábbis a frissen megjelent Watch_Dogsról internetszerte keringő képek erről tanúskodnak. A játék egyik újdonsága, hogy hackerként belepillanthatunk ez egyszerű járókelők féltett titkaiba. Így aztán úgy tűnik összefuthatunk emberekkel, akik pónis fanficet írnak, de az alsó képek alapján Chicago lakosai a slusszkulcsaikra is szívesen akasztanak egyedi kulcstartót.



Equestria Dash Online
A Hasbrotól megszokhattuk már, hogy a hangsúlyosabb epizódokhoz mindig összedob egy kis flash játékot. Ezt menetrend szerint most is megkaptuk. Ezúttal Equestria Games–Rainbow Power témában. A játékot a cég honlapján megtaláljátok. Akik sikerrel teljesítik a játékot, jutalomként egy letölthető, kinyomtatható kifestőoldalt kapnak.