2014. február 25.

Hírek 02.25.

Néhány rövid hír, a szokásos hivatalos képregényes csomag mellett az idei GalaCon-ról és egy új, 
készülő rajongói animációs projektről.


Friends Forever 2. szám

Az idén indult új képregénysorozat második száma holnap érkezik. A türelmetleneknek itt van pár oldal előzetesben. Tartalom: A Cukijegy Lovagok már mindent kipróbáltak, amivel azt gondolták, elnyerhetik cukijegyüket. De létezik a káosznak egy teremtménye, akinek talán még van néhány ötlete, amire sosem gondoltak volna... Viszály! Amikor pöttöm hőseink elkezdenek együtt dolgozni a kiszámíthatatlan bajkeverővel, az meglehetősen szokatlan következményekkel jár.




Képregénysorozat, 17. szám

'Tükörkép', első rész: Egy epikus négyrészes történetben a pónik egy új világba utaznak, melynek kétségbeesetten szüksége van a segítségükre... vagyis, ha fel tudják fedezni Szakállas Csillagörvény titkos varázslatait. Rejtett csapdákon és mágikus veszélyeken át vezet útjuk eddigi legnagyobb kalandjuk felé.


Képregénysorozat, 19. szám

Kedvenc pónijaink egy különös új világba kerülnek, ahol Celesztia titokzatos története életre kel! A döntések, melyeket a hercegnő meghozott vajon visszatérnek kísérteni őt és végveszélybe sodorják az egész világot?


Friends Forever, 5. szám

Rebegőcske és Zekora bitorolja el a reflektorfényt a sorozat új részében. Rebegőcske egy nap arra ébred, hogy kis állat barátai valóban beszélnek hozzá! De mit titkolhatnak? Mindenki kedvenc rímfaragó zebrájára hárul a feladat, hogy felderítsék e furcsa esemény természetét.


GalaCon 2014

Természetesen idén is megrendezésre kerül Európa egyik legnagyobb brony találkozója. A helyszín változatlan, Ludwigsburg, Németország, az időpont augusztus 2-3.

Természetesen a rendezvény még erősen tervezési fázisban van, de mindenképp számíthatunk néhány híresebb vendégre. Rajongói oldalról ott lesz The Living Tombstone, akit szerintem senkinek sem kell bemutatnom, a sorozat brigádjának oldaláról pedig már visszajelzett Nicole Oliver, ő Celesztia és Vidorka (Cheerilee) szinkronhangja.

A jegyek elővételben már kaphatók, három csomagban, különböző extrákkal.
A részletek és a legfrissebb infók megtalálhatók a találkozó honlapján.


Flim & Flam: Make it Big

Készül egy rajongói animációs rövidfilm is, amelyben a második évad népszerű antagonistái kapják a főszerepet. A fenti előzetesen kívül még nem sokat tudni a dologról, kicsi a csapat, a munka várhatóan lassan fog haladni. Megjelenési dátummal nem is kényeztetnek minket.