2014. január 26.

Rainbow Power TV reklám és Simple Ways szinopszis


Elég nagy találgatások övezik az Olaszországban nem rég felbukkant Rainbow Power TV reklámot. Még nem tudni, hogy a negyedik évad fináléjához van-e köze, vagy csak egy önálló játék széria, amit a Hasbro piacra tervez dobni. Valószínűleg többet fogunk megtudni erről az évad során, de addig is csak a körmünket rághatjuk az izgatottságtól (vagy épp a félelemtől).

Valamint a héten kaptunk egy bővített szinopszist a jövő hét utáni részről, a "Simple Ways"ről. A Rainbow Power reklámot, és a közelgő rész történetét alább tekinthetitek meg.
A Rainbow Power TV reklám (angol nyelven):



Alább pedig elolvashatjátok a közelgő rész szinopszisát.


"Simple Ways" - Ponyvilleben Rarity a magabiztosságáról és az egyedi stílusáról híres, de teljesen elveszti a fejét, mikor Trenderhoof, a világhírű utazó író a városba érkezik. Rarity rég óta csodálja az írót, és úgy tervezi, hogy lefogja őt nyűgözni a közelgő Ponyville Napi Fesztiválon. Trenderhoof hamarosan maga is szerelemre talál, csakhogy Applejack személyében. Szóval, mikor Trenderhoof figyelme Applejackre irányul, Rarity a váratlant cselekedi és elkezd úgy öltözködni, beszélni és viselkedni mint Applejack.

Premier: Február 8, Szombat -10:30 ET / 7:30 PT, Hub Network TV csatorna
Írta: Josh Haber