2013. szeptember 15.

Hírek 09.15.

A mai hírekben ismét a jövőben megjelenő hagyományos képregényekről, illetve az idő közben szép sorjában megjelenő mozgó változatokról lesz szó, illetve egy hasznos android alkalmazásról.


Képregény, 11. szám

 Szeptember 25-én megjelenik a képregénysorozat 11. száma, ami, gondolom már senkinek sem újdonság, Kádencia és Fényes Páncél megismerkedését tárja elénk. Addig is viszont, kedvcsinálóként megjelent az első néhány oldal.



Minisorozat, 9. szám

Ezzel a számmal kapcsolatban már nincs újdonság, a nemrégiben közzétet egyik borítóképet leszámítva. Tüsi egy kalandjával foglalkozik, akinek kisállattartóként kell megállnia helyét.


Minisorozat 10. szám

Sokkal több az újdonság a 10. számmal kapcsolatban, ami Lunát állítja reflektorgénybe.
A történet szerint Celesztiát elszólítja a kötelessége egy napra és távollétében Lunára bízza a nappali ügyekben való intézkedést is. A megjelenés december 11.

Emellett egy képregényekkel foglalkozó honlapon feltűnt egy néhány soros hír, miszerint Luna története lezárja a minisorozatot. Ez még egyelőre nem vehető biztosra, ellent mond ugyanis a Larry's Comicstól származó azon információnak, hogy a hatosfogat füzetei után még hat számra adtak le megrendelést.


Képregény, 14. szám

December 18-án megkapjuk a nagyobbik sorozat 14. számát is, ami, mint korábban kiderült, egy kincskeresős, kalózos kaland. Egy bogaras tengerésztől szerzett térkép segítségével Hoofbeard rég elveszett kincsének felkutatására indulnak. Vajon lesz bennük elég kitartás, hogy meg is találják?


Blindbag azonosító

A legutóbb bemutatott blindbag azonosító óta elkészült egy teljes értékű android alkalmazás, ami ezen a linken keresztül le is tölthető Google Play-ről.


Mozgó képregény

Néhány hete már volt hír róla, hogy a Madfire animált formában is elkészíti a képregényeket. Nos, augusztus 28.-a óta folyamatosan jelennek meg, a legutóbbi épp most, 11-én. Az egyes számok előzetesei ett találhatók: 1. szám, 2. szám, 3. szám.

Az első szám előnézete:
(ezért utálni fognak a mobilosok)