2013. augusztus 28.

Hírek 08. 28.

A hírek között szó lesz a holnap esedékes képregényről, illetve az azt követő számról, egy rövid videós áttekintő a közel jövő legnagyobb európai összejöveteleiről, egy blind bag azonosítóról és egy nagyon ígéretes rajongói filmről.


Képregénysorozat, 10. szám

Nem rég megjelent néhány új oldal a holnapi képregényből. Akik nem bírják ki azt a néhány órát, akár már most belelapozhatnak.

 


Képregénysorozat, 11. szám
Már előrendelhető a következő szám is. Ez arról rántja le a leplet, Kádencia és Fényes Páncél hogyan is szerettek egymásba, még kamaszként. A megjelenés szeptember 25.


Európai bronyk, egyesüljetek!

Tegnapelőtt felkerült egy rövid videó, ami számba veszi az elkövetkező európai brony conokat. Ha a nyár két legnagyobbjáról lemaradtatok, még mindig megvan a lehetőség!



Blind bag azonosító


Biztosan sokan láttátok a nagyobb áruházakban a kis átlátszatlan tasakokba csomagolt pónifigurákat. Talán néhányan már vettetek is belőlük. Ha azonban konkrétan valamelyik pónit keresitek, akkor sem kell a véletlenre hagyatkozni. A tasakok el vannak látva egy kis dombornyomott számkóddal, ami alapján kideríthetjük, melyik póni bújik meg bennük.

A program megtalálható itt, de a megfelelő alkalmazás telepítése után letöltve futtatható androidon is.


Journey of the Spark


Eric Ridenour első rendezése ez a nonprofit animációs játékfilm lesz. A film Hajnalcsillám történetét követi, aki elszakad barátaitól és úgy érzi többé nem bocsátanak meg neki. A dolog hátterében Viszály áll, aki egyszer és mindenkorra véget akar vetni a harmóniának. Hajnal lelkét meggyötri a bűntudat, ezért lepaktál Viszállyal, ami örökre elszakíthatja mindenkitől, akit szeretett. A lányoknak tehát útra kell kelniük és helyreállítani barátságukat, ezzel együtt a Harmónia Elemeit, hogy megmenthessék Equestriát.

A filmből nemrégiben kikerült egy kimondottan jól sikerült dal is:



A szerepek nagy részére már kiválogatták a színészeket:
Meredith Sims ~ Hajnalcsillám, Rebegőcske
Madeleine Robison ~ Páratlan
Hannah Trusty ~ Luna hercegnő (beszéd), Vidorka
Emily Koch ~ Szivárványvágta
Mirisha Lottich ~ Almásderes
Emily Fajardo ~ Cukorfalat
Sakasa Jinei ~ Tüsi
Jen McGregor ~ Celesztia hercegnő
Reagan Murdock ~ Viszály
Natalie Van Sistine ~ Chrysalis
Lauren Collis ~ Luna hercegnő (ének)
Kira Buckland ~ Kádencia hercegnő
Michael Carney ~ Fényes Páncél
Courtney Thompson ~ Almavirág
Caroline Trusty ~ Édibella
Kira R. Davis ~ Rollerina
Megan Garcia ~ Zekora


Az eddigiek alapján ez ígérkezik minden idők legnagyobb rajongói filmjének. A megjelenést 2015 nyarára ígérik.  A film körüli események követhetők Tumblr-ön és facebookon.